dijous, 6 de novembre del 2014

CHUPA CHUPS, SA PRESENTA UN EXPEDIENT DE REGULACIÓ D’OCUPACIO QUE PRETEN ACOMIADAR A 57 TREBALLADORS/ES

La empresa Chupa Chups, propietat de la multinacional italiana Perfetti Van Melle i fabricant de caramel amb pal i comercialitzadora de productes de confiteria tant coneguts com Mentos, Happydent o Smint va comunicar en el dia de ahir l’obertura del inici del període de consultes de un ERE per causes organitzatives i productives que te previst una afectació de 57 treballadors/es.

La empresa va presentar aquesta mesura com una més del Pla de Millora que vol impulsar per millorar la seva rendibilitat i competitivitat. Dels 57 acomiadaments, 20 llocs de treball de personal de ma d’obra indirecte afectarien al centre de treball de Sant Esteve Sesrorives i 37, a la força de vendes que la empresa te distribuïda pel conjunt de l’estat.

CCOO va mostrar el seu rebuig frontal a aquesta mesura i va defensar la viabilitat de l’empresa i dels seus llocs de treball ja que entenem que en la actualitat l’empresa obté beneficis econòmics i mante una important activitat exportadora que esta suposant uns increments de la seves vendes i facturació. 

CCOO durant la negociació farà una defensa contundent del manteniment dels llocs de treball i exigirà un Pla Social que minimitzi al màxim l’impacte de la mesura que vol aplicar l’empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada